Prečítajte si náš

Blog

Zaujímavé články aj praktické rady týkajúce sa tehotenstva, zdravia i starostlivosti o najmenších.
21. 04. 2023

10 dôvodov prečo si vybrať Nanny BM-03

Monitor dychu bábätka BM-03 je certifikovaný zdravotnícky prostriedok, ktorý monitoruje dýchanie dieťaťa a je vhodný i pre nedonosené bábätká od 1kg hmotnosti.

Nová Nanny ponúka svetovo unikátnu funkciu detekcie položenia a vyjmutia bábätka. Ako jediný produkt na trhu vás dokáže upozorniť, že ste pravdepodobne položili bábätko na podložku, ale zabudli ste monitor zapnúť. Rovnako tak vás upozorní na nutnosť vypnutia monitoru v okamihu, kedy ste bábätko vyňali z postieľky. 

Ako jediný monitor na trhu taktiež sleduje vek podložky. V prípade, že už prekročila dobu svojej životnosti, upozorní vás na to behom automatického testu funkčnosti pri zapnutí. Potom odporúčame nákup novej snímacej podložky BM-03D
 
Nanny je napájaná dvomi tužkovými batériami, má nočnú lampičku pre rýchlu vizuálnu kontrolu bábätka v noci a intenzitu jasu automaticky prispôsobuje okolnému prostrediu. Kontrolky v noci svietia s menšou intenzitou pre nerušený spánok vás i vášho bábätka. 
Nanny sleduje i teplotu v miestnosti, aby nedošlo k prehriatiu bábätka, čo je jeden z rizikových faktorov tzv. syndrómu náhleho úmrtia dojčaťa. 
 
Detekčnú plochu v postieľKe možno rozšíriť pripojením druhej podložky. 

#
04. 08. 2023 Bezpečný spánek
8 tipov pre bezpečný spánok dieťaťa
Čítať viac
Výhodný balíček
ZADARMO
210,00 €

Výhodné balenie monitoru dychu Nanny BM-03 obsahuje dve podložky. Zabezpečí maximálny komfort a bezpečie pre vás a vaše bábätko.

23279

Slovník pojmov

Opatrovateľka

Detská opatrovateľka je prístroj, ktorý rodičov upozorní na plač dieťaťa. Jedna jednotka je neďaleko detskej postieľky, druhú má rodič u seba v inej izbe. Keď napríklad začne dieťatko plakať, mamička alebo otecko to budú počuť na svojom prístroji. Existujú aj opatrovateľky s kamerou prenášajúcou okrem zvuku aj aktuálny obraz bábätka.

Viac

Lekárka radí

Viac

Kurzy prvej pomoci

Viac
Späť na blog