Prečítajte si náš

Blog

Zaujímavé články aj praktické rady týkajúce sa tehotenstva, zdravia i starostlivosti o najmenších.
11. 04. 2019

Ako sa o Nanny správne starať

Nanny je veľmi nenáročná pomocníčka. Základom je jej správna inštalácia (viac sa dočítate tu). Žiadna ďalšia špeciálna údržba potom nie je potrebná. Napriek tomu tu pre vás máme dva tipy, ktoré vám vzájomnú spoluprácu uľahčia, Nanny zaistia dlhú životnosť a vám pokojný spánok.

Batérie

Batérie dostanete v balíčku spolu s Nanny a obvykle ich nemusíte za celý čas meniť. Vydržia totiž naozaj dlho. Keby však Nanny po čase signalizovala, že sú vybité, kúpte dve klasické alkalické ceruzkové batérie typu AA. Nabíjacie baterky nie sú do Nanny vhodné. Majú nižšie napätie a Nanny by si kvôli tomu mohla myslieť, že sú vybité.

Podložka

Vďaka špeciálnej fólii, ktorá chráni citlivý senzor snímacej dosky pred nečistotami, podložka nepotrebuje žiadnu zvláštnu starostlivosť. Z času na čas iba skontrolujte, či sa medzi podložkou a matracom nezráža vlhkosť. Matrac občas vyvetrajte alebo ho v postieľke otočte. Buď ho môžete obrátiť hornou stranou k roštu, alebo ho otočiť tak, že časť, kde má bábätko obvykle hlavičku, dáte k „nohám“.

Pokiaľ sa podložka ušpiní, vyčistite ju mierne navlhčenou handričkou alebo antibakteriálnym obrúskom, ktorý je súčasťou balenia. Aj napriek tomu, že je snímacia doska zaliata v špeciálnej fólii, ktorá zabraňuje preniknutiu vlhkosti do konštrukcie dosky, neumývajte ju pod sprchou alebo na ňu nepoužívajte agresívne čistiace prostriedky.

Záručný servis

Keby napriek tomu nebolo v dvojročnej záručnej lehote niečo v poriadku, zadarmo vám Nanny opravíme alebo vymeníme. Podložky staršie ako dva roky už nie je možné servisovať, pretože senzor stráca svoju citlivosť. Pokiaľ chcete monitor ďalej používať, odporúčame nákup novej podložky.

#
21. 04. 2023 Nákupní rádce
10 dôvodov prečo si vybrať Nanny BM-03
Čítať viac
Výhodný balíček
ZADARMO
122,00 €

Výhodné balenie monitora dychu Nanny s dvomi podložkami oceníte hlavne ak bude bábätko často spinkať na viacerých miestach. Nemusíte si robiť starosti s prenášaním a opätovnou inštaláciou.  

23279

Slovník pojmov

Výroba Nanny

Monitor dychu Nanny vyrábame v Českej republike a celý proces je pod prísnym dohľadom. Z hygienických dôvodov sú priestory na výrobu monitorov dychu oddelené od ostatnej výroby. Pozrite si video a sami sa presvedčte, ako naša továreň vyzerá.

Viac

Lekárka radí

Viac

Kurzy prvej pomoci

Viac
Späť na blog