Prečítajte si náš

Blog

Zaujímavé články aj praktické rady týkajúce sa tehotenstva, zdravia i starostlivosti o najmenších.
17. 01. 2024

BM-03 vás upozorní, keď zabudnete zapnúť monitor

BM-03 Nanny je jediný monitor dychu na trhu, ktorý funguje aj v pohotovostnom režime. To znamená, že jednotka nepretržite vyhodnocuje podnety na snímacej podložke. Ak sa zaznamenajú dýchacie pohyby dieťaťa a jednotka nie je zapnutá, môže vás upozorniť. Táto funkcia eliminuje riziko, že jednotka nebude aktivovaná, keď dieťa prestane dýchať.

Ak zabudnete zapnúť monitor, oranžová kontrolka bude blikať a po 30 sekundách zaznie varovný signál.

Zariadenie sa samo neprepne z pohotovostného do aktívneho režimu, na zapnutie je potrebné stlačiť mechanické tlačidlo.

Funkcia detekcie položenia dieťaťa je zapnutá z výroby. Ak chcete túto funkciu vypnúť alebo znova zapnúť, pred vložením batérií podržte mechanické tlačidlo a potom vložte batérie. Tlačidlo držte stlačené. Po 10 sekundách sa deaktivácia potvrdí pípnutím a oranžová kontrolka so symbolom zapnutia začne blikať. Funkciu je možné opätovne aktivovať rovnakým postupom. Ak je funkcia deaktivovaná, na konci automatického testu funkcie (pri zapnutí) zaznie dvakrát výstražný zvukový signál.

#BM-03
21. 04. 2023 Nákupní rádce
10 dôvodov prečo si vybrať Nanny BM-03
Čítať viac
Výhodný balíček
ZADARMO
210,00 €

Výhodné balenie monitoru dychu Nanny BM-03 obsahuje dve podložky. Zabezpečí maximálny komfort a bezpečie pre vás a vaše bábätko.    

23279

Slovník pojmov

Monitor dychu

Monitor dychu je prístroj, ktorý v spánku stráži dych bábätka aby ste si mohli vy odpočinúť a načerpať energiu počas spánku. Ak dieťatko prestane v spánku dýchať, monitor dychu spustí poplach. Privolaný rodič potom dieťaťu včas poskytne prvú pomoc.

Viac

Lekárka radí

Viac

Kurzy prvej pomoci

Viac
Späť na blog