Prečítajte si náš

Blog

Zaujímavé články aj praktické rady týkajúce sa tehotenstva, zdravia i starostlivosti o najmenších.
30. 03. 2023

Matrace a postieľky

Jednou z najčastejších otázok pred nákupom monitoru dychu je "Ako vybrať správny matrac?" Radi vám poradíme a dáme vám tipy, ako sa o matrac správne starať. Zároveň vo videu uvidíte, ako pred inštaláciou monitoru dychu pripraviť postieľku.

Na výšku by detský matrac nemal mať viac než dvanásť centimetrov. Ak by bol príliš hrubý, snímacia podložka by nemusela dobre zachytiť pohyby bábätka.

Ideálne sú materiály, ktoré umožňujú optimálnu cirkuláciu vzduchu a efektívne odvádzajú vlhkosť. Ak ešte detský matrac nemáte, kúpte si ho u nás spoločne s monitorom dechu Nanny:

Obe tieto matrace sme testovali s monitorom dychu Nanny a perfektne spolu fungujú.

 

Používajte nepriepustný chránič matraca, ktorý brání preniknutiu vlhkosti a zabraňuje jej zrážaniu na snímacej podložke.
 

 

 

#
21. 04. 2023 Nákupní rádce
10 dôvodov prečo si vybrať Nanny BM-03
Čítať viac
Výhodný balíček
ZADARMO
160,00 €

Vianočná zľava 10% kód: vianoce10Unikátny produkt od tradičného českého výrobcu monitorov dychu Nanny. Novinka BM-03 je vhodná pre bábätká s nízkou pôrodnou váhou už od 1kg hmotnosti.    

23279

Slovník pojmov

Falošný poplach

Falošný poplach nastane, keď monitor spustí alarm, ale bábätko normálne dýcha. K tomu dochádza v prípade, keď sa pohyb telíčka dieťaťa neprenesie na snímaciu podložku.

Viac

Lekárka radí

Viac

Kurzy prvej pomoci

Viac
Späť na blog