Prečítajte si náš

Blog

Zaujímavé články aj praktické rady týkajúce sa tehotenstva, zdravia i starostlivosti o najmenších.
22. 06. 2020

Odborník radí, ako vykonávať servis monitora dychu Nanny

Čo presne je monitor dychu a ako funguje? Aké sú najčastejšie príčiny falošných poplachov? A prečo sa neoplatí používať staršiu podložku? Na otázky o používaní a servise monitora dychu Nanny odpovedá v rozhovore Tomáš Petříček, vedúci testovacieho centra.

Monitor dychu Nanny je bezúdržbové zariadenie, ktoré si nevyžaduje žiadnu špeciálnu údržbu. "Stačí len sledovať stav nabitia batérie. Zariadenie Nanny signalizuje vybitie batérie červeným svetlom. Ak sa rozsvieti, je potrebné vymeniť batérie. Ak používateľ napriek tomu batérie nevymení, má ochrannú funkciu a pri slabej batérii sa vôbec nezapne, nezačne detekovať," vysvetľuje Tomáš Petříček. Odporúča tiež nezabúdať na kontrolu prostredia, v ktorom sa Nanny používa. Je to rovnako dôležité ako kontrola elektroniky. Ako presne to urobiť, sa dozviete vo videu.

#
21. 04. 2023 Nákupní rádce
10 dôvodov prečo si vybrať Nanny BM-03
Čítať viac
Výhodný balíček
ZADARMO
101,00 €

Tento chytrý a rýdzo český výrobok poskytuje rodičom istotu, kľudný spánok a kontrolu nad správnym dýchaním ich bábätka. Nepretržite dozerá na jeho dych i pohyby.    

23279

Slovník pojmov

Opatrovateľka

Detská opatrovateľka je prístroj, ktorý rodičov upozorní na plač dieťaťa. Jedna jednotka je neďaleko detskej postieľky, druhú má rodič u seba v inej izbe. Keď napríklad začne dieťatko plakať, mamička alebo otecko to budú počuť na svojom prístroji. Existujú aj opatrovateľky s kamerou prenášajúcou okrem zvuku aj aktuálny obraz bábätka.

Viac

Lekárka radí

Viac

Kurzy prvej pomoci

Viac
Späť na blog