Prečítajte si náš

Blog

Zaujímavé články aj praktické rady týkajúce sa tehotenstva, zdravia i starostlivosti o najmenších.
08. 02. 2024

Režim Deň a noc

Monitor dychu BM-03 je vybavený optickým senzorom na detekciu dňa a noci alebo tmy. Výsledkom je, že v noci svietia signalizačné LED diódy s menšou intenzitou ako cez deň, čo pomáha rodičom pokojne spať.

Ak je však počas používania BM-03 v noci súčasne aktivovaná detská pestúnka s nočným videním, môže to ovplyvniť funkciu denného/nočného režimu. Infračervené osvetlenie kamery je pre ľudské oko neviditeľným zdrojom svetla, ale optický snímač v jednotke ho detekuje ako okolité svetlo.  Vzhľadom na túto skutočnosť môžu signalizačné LED diódy svietiť vyššou alebo dokonca plnou intenzitou ako pri dennom svetle aj v zdanlivej tme. Táto skutočnosť nemá vplyv na monitorovanie dychu, ale môže vyrušiť rodičov pred zaspávaním.

Ak máte detskú postieľku, v ktorej dieťa spí v spálni, odporúčame detskú pestúnku s kamerou v noci vypnúť. Takto bude zariadenie BM-03 reagovať správnym znížením intenzity svetla.

#BM-03
21. 04. 2023 Nákupní rádce
10 dôvodov prečo si vybrať Nanny BM-03
Čítať viac
Výhodný balíček
ZADARMO
210,00 €

Výhodné balenie monitoru dychu Nanny BM-03 obsahuje dve podložky. Zabezpečí maximálny komfort a bezpečie pre vás a vaše bábätko.    

23279

Slovník pojmov

Falošný poplach

Falošný poplach nastane, keď monitor spustí alarm, ale bábätko normálne dýcha. K tomu dochádza v prípade, keď sa pohyb telíčka dieťaťa neprenesie na snímaciu podložku.

Viac

Lekárka radí

Viac

Kurzy prvej pomoci

Viac
Späť na blog