Prečítajte si náš

Blog

Zaujímavé články aj praktické rady týkajúce sa tehotenstva, zdravia i starostlivosti o najmenších.
01. 08. 2022

Ušetrite pri nákupe monitora dychu

Vedeli ste, že cestu k monitoru dychu Nanny Vám môžu skrátiť zdravotné poisťovne? Rodičom ponúkajú zapožičanie aj príspevok. Podmienkou je, že bábätko a jeden z rodičov sú ich poistencami.

Monitor dychu Nanny BM-02 s jednou podložkou so zľavou 20 %

Benefit je určený pre poistencov Všeobecnej zdravotnej poisťovne. Ako si zľavu uplatníte? Jednoducho pri objednávke základného balenia Monitora dychu Nanny BM-02 s jednou podložkou, zadáte na www.nanny.sk do objednávky kód: vszp20.

 

Príspevok 30 EUR na nákup monitoru dychu Nanny – ako ho získať? 

Zakúpte si Nanny monitor dychu a zo stránky poisťovne Union si stiahnite a vyplňte Žiadosť o úhradu príspevku na zakúpený monitor dychu pre bábätká. K žiadosti priložte faktúru a doklad o úhrade, na ktorom je uvedený názov výrobku, dátum kúpy a uhradená cena a doručte ju osobne alebo poštou na kontaktné miesto poisťovne Union. Po spracovaní žiadosti dostanete príspevok na účet. 

 

Aby to bolo jednoduchšie 

Poisťovňa vyžaduje, aby bola faktúra vystavená priamo na rodiča, ktorý nárok na príspevok uplatňuje. Spätne už doklad upravovať nie je možné. Pri nákupe Nanny na našom webe Vás na to upozorníme v poslednom kroku objednávky. Po zaplatení si nákupný doklad dobre uschovajte. Faktúru k Nanny posielame štandardne v balíku, a po novom taktiež e-mailom.  

Pri dobierke dnes väčšina kuriérov potvrdenie o platbe nevystaví. Akonáhle však peniaze dorazia na náš účet, my Vám automaticky zašleme aj potvrdenie o platbe, ktoré potrebujete k žiadosti v poisťovni. Potvrdenie dorazí na Váš email o 2 až 14 dní po doručení objednávky – záleží, či ste u nás platili kartou, alebo na dobierku. Odporúčame bezhotovostnú platbu kartou vopred, pre rýchlejšie dokladovanie. 

 

Pozor na zapožičanie monitora 
 
Pretože sa Nanny stará o Váš najväčší poklad, chceme mať istotu, že od nás máte produkt v 100%nej kvalite. Preto neexistuje oficiálna možnosť si Nanny požičať. Ani v pôrodniciach. Striedanie majiteľov totiž nesie riziko nešetrného zaobchádzania a možnú následnú stratu citlivosti. Preto neodporúčame ani nákup z druhej ruky

"Dosť často sa stretávam a riešim so zákazníkmi, že si kúpia Nanny z druhej ruky alebo si ju vypožičajú od kamarátky a vo chvíli, keď ju začnú používať, tak zistia, že nefunguje.  

Je mi tých mamičiek dosť ľúto, pretože v ten moment sú bez monitora a aj keď máme doručenie do druhého dňa, tak tuším, že tú noc nebudú mať kľudný spánok". 

Lenka Feiferová, referent predaja Nanny

Konkrétne podmienky čerpania príspevku sa dozviete na stránke poisťovne Union. V prípade akýchkoľvek otázok o Nanny nám zavolajte na našu Zákaznícku linku alebo zanechajte otázku na našom webe. 

#monitordychu
21. 04. 2023 Nákupní rádce
10 dôvodov prečo si vybrať Nanny BM-03
Čítať viac

Slovník pojmov

Zdravotné indikácie

Monitor dychu je vhodný pre všetky bábätká, pretože zákernosť syndrómu náhleho úmrtia dojčaťa (SIDS) spočíva v tom, že nečakane postihuje aj zdravé deti.

Viac

Lekárka radí

Viac

Kurzy prvej pomoci

Viac
Späť na blog