Prečítajte si náš

Blog

Zaujímavé články aj praktické rady týkajúce sa tehotenstva, zdravia i starostlivosti o najmenších.
08. 01. 2024

Ušetrite pri nákupe monitora dychu

Aj v roku 2024 ušetríte pri kúpe Nanny vďaka benefitom poisťovní. Rodičom ponúkajú zapožičanie aj príspevok. Podmienkou je, že bábätko i jeden z rodičov majú v poisťovni uzavreté poistenie.

Monitor dychu Nanny BM-02  alebo NOVINKA Nanny BM-03 so zľavou 15 %

Benefit je určený pre poistencov Všeobecnej zdravotnej poisťovne a zľava 15% platí na základné balenia Nanny BM_02 s jednou podložkou alebo Nanny BM-03 s jednou podložkou. Ako si zľavu uplatníte? Jednoducho pri objednávke na www.nanny.sk zadáte do objednávky kód: vszp15.
Ktorý monitor si vybrať? S výberom Vám poradíme v tomto článku.

Príspevok 30 EUR na nákup monitora dychu Nanny – ako ho získať? 

Zakúpte si Nanny monitor dychu na webe www.nanny.sk a zo stránky poisťovne Union si stiahnite a vyplňte Žiadosť o úhradu príspevku na zakúpený monitor dychu pre bábätká. K žiadosti priložte faktúru a doklad o úhrade, na ktorom je uvedený názov výrobku, dátum kúpy a uhradená cena a doručte ju osobne alebo poštou na kontaktné miesto poisťovne Union. Po spracovaní žiadosti dostanete príspevok na účet.

Aby to bolo jednoduchšie 

Poisťovňa vyžaduje, aby bola faktúra vystavená priamo na rodiča, ktorý nárok na príspevok uplatňuje. Spätne už doklad upravovať nie je možné. Pri nákupe Nanny na našom webe Vás na to upozorníme v poslednom kroku objednávky. Po zaplatení si nákupný doklad dobre uschovajte. Faktúru k Nanny posielame štandardne v balíku, a po novom taktiež e-mailom.  

Pri dobierke dnes väčšina kuriérov potvrdenie o platbe nevystaví. Akonáhle však peniaze dorazia na náš účet, my Vám automaticky zašleme aj potvrdenie o platbe, ktoré potrebujete k žiadosti v poisťovni. Potvrdenie dorazí na Váš email o 2 až 14 dní po doručení objednávky – záleží, či ste u nás platili kartou, alebo na dobierku. Odporúčame bezhotovostnú platbu kartou vopred, pre rýchlejšie dokladovanie.

Pozor na zapožičanie monitora 

Pretože sa Nanny stará o Váš najväčší poklad, chceme mať istotu, že od nás máte produkt v 100%nej kvalite. Preto neexistuje oficiálna možnosť si Nanny požičať. Ani v pôrodniciach. Striedanie majiteľov totiž nesie riziko nešetrného zaobchádzania a možnú následnú stratu citlivosti. Preto neodporúčame ani nákup z druhej ruky

"Dosť často sa stretávam a riešim so zákazníkmi, že si kúpia Nanny z druhej ruky alebo si ju vypožičajú od kamarátky a vo chvíli, keď ju začnú používať, tak zistia, že nefunguje.  

Je mi tých mamičiek dosť ľúto, pretože v ten moment sú bez monitora a aj keď máme doručenie do druhého dňa, tak tuším, že tú noc nebudú mať kľudný spánok". 

Lenka Feiferová, referent predaja Nanny

Konkrétne podmienky využitia benefitov sa dozviete na stránkach poisťovní VŠZP a Union. V prípade akýchkoľvek otázok o Nanny nám zavolajte na našu Zákaznícku linku alebo zanechajte otázku na našom webe. 

#
22. 06. 2020 Produktový rádce
Odborník radí, ako vykonávať servis monitora dychu Nanny
Čítať viac
Výhodný balíček
ZADARMO
2 495,00 €

Tento chytrý a ryze český výrobek poskytuje rodičům jistotu, klidný spánek a kontrolu nad správným dýcháním jejich miminka. Nepřetržitě hlídá jeho dech i pohyby.Využijte při nákupu monitoru dechu příspěvek zdravotní pojišťovny.  

23279

Slovník pojmov

Kalibrácia

V snímacej podložke je senzor, ktorý zachytí aj tie najjemnejšie pohyby bábätka. Jeho životnosť je dva roky, potom citlivosť klesá. Preto je po uplynutí tohto času nutné kúpiť k monitoru dychu novú podložku. Stará sa nedá nijako „kalibrovať“ a jej používanie tým bezpečne predĺžiť.

Viac

Lekárka radí

Viac

Kurzy prvej pomoci

Viac
Späť na blog