Prečítajte si náš

Blog

Zaujímavé články aj praktické rady týkajúce sa tehotenstva, zdravia i starostlivosti o najmenších.
14. 04. 2023

Všetko o podložkách

Snímacia podložka je súčasťou balenia a je možné ju zakúpiť i samostatne ako náhradný diel pod označením BM-03D.

Je výhodné si rovno zakúpiť sadu s 2 podložkami, pretože druhú podložku môžete v prvých mesiacoch života bábätka používať na viacerých miestach, napríklad v dalšej postieľke alebo u babičky. V takom peípade sa premiestňuje iba vyhodnocovacia jednotka. Až sa vaše dieťa začne viac pohybovať, môžete detekčnú plochu zväčsiť pripojením druhej snímacej podložky. Vyhodnocovacia jednotka obsahuje 2 identické zdierky pre pripojenie, takže môžete konektor zapojiť do ktorejkoľvek z nich v ľubovolnom poradí.

BM-03 Monitor dychu bábätka automaticky sleduje počet hodín, počas ktorých je podložka v prevádzke. V prípade, že pravdepodobne prekročila stanovenú dobu použiteľnosti, ozve sa pri každom automatickom teste funkčnosti 3x varovné pípnutie a podložku je potrebné vymeniť za novú.

Senzor v podložke sa môže časom opotrebovať, a preto nemusí správne snímať pohyby a dych vášho dieťaťa. V takom prípade môže monitor hlásiť falošné poplachy, ktoré vás budú zbytočne znepokojovať. Falošné poplachy síce nemôžu ohroziť život či zdravie vášho dieťaťa, ak ale poplach budete počuť často, možno monitor radšej vypnete alebo znížíte svoju ostražitosť, čo môže dieťa ohroziť.

#
22. 06. 2020 Produktový rádce
Odborník radí, ako vykonávať servis monitora dychu Nanny
Čítať viac
Výhodný balíček
ZADARMO
210,00 €

Výhodné balenie monitoru dychu Nanny BM-03 obsahuje dve podložky. Zabezpečí maximálny komfort a bezpečie pre vás a vaše bábätko.    

23279

Slovník pojmov

Falošný poplach

Falošný poplach nastane, keď monitor spustí alarm, ale bábätko normálne dýcha. K tomu dochádza v prípade, keď sa pohyb telíčka dieťaťa neprenesie na snímaciu podložku.

Viac

Lekárka radí

Viac

Kurzy prvej pomoci

Viac
Späť na blog