Prečítajte si náš

Blog

Zaujímavé články aj praktické rady týkajúce sa tehotenstva, zdravia i starostlivosti o najmenších.
27. 08. 2024

Vytvorte si spomienku na prvé dni svojho dieťaťa

Nedávno sme podporili vytvorenie pamätnej karty s odtlačkom detskej nožičky pre novorodenecké oddelenie v Jablonci nad Nisou. Karta obsahuje informácie o dieťati a je jedinečná tým, že sa na ňu dá odtlačiť nožička dieťaťa pri jeho prvom kúpaní. Podobný suvenír ponúka viac pôrodníc, ale ak nie je ten váš - nebuďte smutní!

BM-02 Nanny obsahuje aj samolepky so zvieratkami - levom, mačkou a ovečkou. Tieto roztomilé zvieratká sa objavujú aj na plagátoch, ktoré si môžete doma vytlačiť a vytvoriť si tak pamiatku na prvé dni vášho bábätka.

                               

Plagát si môžete stiahnuť >tu<

Na plagáte môžete vyplniť údaje o svojom dieťati - dátum a čas narodenia, hmotnosť a dĺžku. Odtlačok si môžete vytvoriť v priebehu chvíľky. Stačí ich natrieť farbou na pečiatky (dostanete ju v papiernictvách alebo na internete) a na miestach, kde majú zvieratká labky, na plagát nalepte pečiatku. Zvyšok pečiatkovej farby jemne zotrite vlhkou handričkou a máte hotovo! Plagát môžete použiť aj ako krásny darček pre starých rodičov, iných členov rodiny alebo okruh priateľov.

#BM-02
21. 04. 2023 Nákupný radca
10 dôvodov prečo si vybrať Nanny BM-03
Čítať viac
Výhodný balíček
ZADARMO
122,00 €

Výhodné balenie monitora dychu Nanny s dvomi podložkami oceníte hlavne ak bude bábätko často spinkať na viacerých miestach. Nemusíte si robiť starosti s prenášaním a opätovnou inštaláciou.  

23279

Slovník pojmov

Výroba Nanny

Monitor dychu Nanny vyrábame v Českej republike a celý proces je pod prísnym dohľadom. Z hygienických dôvodov sú priestory na výrobu monitorov dychu oddelené od ostatnej výroby. Pozrite si video a sami sa presvedčte, ako naša továreň vyzerá.

Viac

Lekárka radí

Viac

Kurzy prvej pomoci

Viac
Späť na blog