Prečítajte si náš

Blog

Zaujímavé články aj praktické rady týkajúce sa tehotenstva, zdravia i starostlivosti o najmenších.
27. 03. 2023

Najčastejšie otázky na Zákazníckej linke NANNY

Vždy je nám potešením, keď sa s dôverou obraciate na našu Zákaznícku linku a môžeme vám poradiť. Opýtali sme sa našej zákazníckej podpory Zuzky, aké sú vaše najčastejšie otázky a prinášame vám ich 1. časť:

 

AKO NA VÝBER MATRACA?

 

Riaďte sa najmä výškou, tá by nemala prekročiť dvanásť centimetrov. Ak by matrac bol príliš hrubý, snímacia podložka by nemusela správne zachytiť pohyby bábätka. Vyhnite sa matracom z tvrdého materiálu, ako je penový polystyrén a pod. Tieto materiály totiž zachytávajú vibrácie, ktoré sa šíria vzduchom, a môžu monitor pliesť.

Na istotu stavíte kúpou matraca u nás. České matrace matrac BABY a matrac Happy Kids sme testovali s monitorom dychu Nanny a perfektne spolu fungujú, zároveň sú súčasťou výhodných balení.

 

DILEMA - NANNY Z DRUHEJ RUKY?

 

Pre vaše kľudné noci vám nákup z druhej ruky neodporúčame. Ak je snímacia podložka staršia než dva roky, nekupujte ju. Po tejto dobe môže kvôli opotrebeniu alebo nesprávnemu zaobchádzaniu senzor stratiť svoju citlivosť a podložka by sa nemala ďalej používať a nie je možné ju kalibrovať. Nikdy neviete, ako sa pôvodní majitelia k výrobku chovali a či sa senzor nepoškodil.

Kúpou nového Monitora dychu Nanny si ušetríte peniaze aj nervy.

 

PREČO MONITOR NESPUSTIL POPLACH?

 

Niektorí rodičia pri používaní monitora nesprávne umiestnia detskú postieľku tak, že sa dotýka manželskej postele. V takom prípade monitor pravdepodobne zaznamenaá iné otrasy a nesprávne vyhodnotí, že je bábätko stále v postieľke, aj keď ste si ho vyzdvihli. Tieto záchvevy môžu mať niekoľko ďalších príčin:

  • Plávajúca podlaha alebo parkety prenášajú pohyby spôsobené chôdzou okolo postieľky. Stačí, keď nohy postieľky podložíte napríklad kúskami koberca, ktoré otrasy stlmia.
  • Ak je pri postieľke otvorené okno a vonku veľmi fúka, môže citlivý senzor tieto otrasy zaznamenať. Zavrite okno a odstráňte tak tieto ruchy.
  • Postieľka sa opiera o chladničku alebo iný zdroj vibrácií. V tomto prípade je nutné ju premiestniť na kľudnejšie miesto.

 

V prípade akejkoľvek otázky nám zavolajte na číslo našej Zákazníckej linky 0908 434 520, alebo vyplňte náš kontaktný formulár. Tešíme sa na vás!

 

#
21. 04. 2023 Nákupní rádce
10 dôvodov prečo si vybrať Nanny BM-03
Čítať viac

Slovník pojmov

Náhradná podložka

Ak vaše bábätko často spinká na dvoch miestach, odporúčame mať k monitoru dychu aj náhradnú podložku. Jednu necháte napevno v detskej postieľke a druhú napríklad u babičky, ktorá vnúča často stráži.

Viac

Lekárka radí

Viac

Kurzy prvej pomoci

Viac
Späť na blog